Noul album semnat Justin Timberlake se numeste “Future sex/ Love sonds” si va aparea pe piata pe data de 12 septembrie 2006. «Sexback» este primul single de pe acest disc este extrem de asteptat de reprezentantii mass-media si de fani.
Piesa cu pricina poate fi deja ascultata pe site-ul oficial al artistului (www.justintimberlake.com). Noul material discografic al interpretului consta intr-un un album care poate fi descris din primul moment ca fiind cu o pronuntata tenta erotica avand in vedere faima internationala a lui Timberlake si numele sonore implicate in productia acestui disc. Timbaland si Rick Rubin sunt doar cativa dintre cei care si-au pus semnatura pe cea mai recenta creatie a lui Justin. Turneul international de promovare a debutat in aceasta luna in Europa si Japonia, urmand ca Justin sa concerteze in Statele Unite pe tot parcursul lunii august.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.