Duminica seara s-a incheiat, la Los Angeles, concursul prin care a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume, adica Miss Univers.
Anul acesta, coronita i-a revenit unei tinere superbe din Puerto Rico, Zuleyka Rivera. Are 18 ani, o inaltime de 1,75 metri, ochii migdalati si niste forme ametitor de frumoase. Zuleyka este studenta la Jurnalism si se exprima fluent in franceza si engleza, fapt ce a cucerit definitiv juriul. Ea a invins nu mai putin de 86 de concurente, printre care se afla si marea favorita, Miss Japonia. Dupa ce a fost anuntat rezultatul concursului, Zuleyka aproape ca a izbucnit in plins de fericire. Oricum, emotiile si stresul prin care a trecut si-au spus cuvintul in timpul conferintei de presa care a urmat imediat dupa spectacol. De fata cu toata distinsa asistenta, frumoasa din Puerto Rico a lesinat, dar, in mai putin de un minut, si-a revenit si a continuat sa raspunda intrebarilor ziaristilor.

"Am avut mereu incredere in posibilitatile mele, dar nu am crezut niciodata ca o sa ajung atit de departe", a marturisit Miss World.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.