INDRAGOSTIT. Cu toate ca pasiunea lui pentru blonde este de notorietate, fostul iubit al Ginei Pistol si Anamariei Ferent, Codin Maticiuc, alias "Poponet", s-a amorezat pana peste cap de o bruneta, manechinul Corina Zugravu.

Cunoscut publicului prin relatiile sale amoroase cu blondele Gina Pistol si, mai apoi, cu Anamaria Ferent, Codin Maticiuc a fost facut KO in cele din urma de o bruneta. "Poponet" s-a indragostit de manechinul de 22 de ani al agentiei "Shine Models", Corina Zugravu, pe care a invitat-o ca partenera a sa la nunta lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor.

Potrivit unor surse neoficiale,Corina Zugravu, modelul este adevaratul motiv pentru care Codin a renuntat definitiv sa se mai vada cu Anamaria Ferent, alaturi de care mima de mai multa vreme o pura relatie de "prietenie". Apropiati ai "Don Juan-ului" sustin ca de cand a intalnit-o pe Corina, "Poponet" nu mai are ochi pentru nimeni altcineva si face un adevarat act de glorie din faptul ca se afiseaza in public la bratul acesteia.

A uitat de Ferent

Un adevarat colectionar de vedete, Codin a renuntat, se pare, la aceste standarde de cand a intalnit-o pe bruneta Corina. Chiar daca tanara nu este un nume, "Poponet" a fost dispus sa renunte definitiv, de dragul ei, la idila cu Anamaria Ferent. Cu "Poponet" este fericit cu Ferrari-ul sau si cu ultima cucerire feminina toate ca s-a ferit sa recunoasca acest lucru, mai ales ca fusese si prietena Ginei Pistol, cantareata avea o relatie de mai multa vreme cu Codin.

A eclipsat mireasa

Una peste alta, alegerea lui Codin s-a dovedit foarte inspirata, toti cei prezenti la nunta lui Irinel Columbeanu fiind de acord cu faptul ca manechinul era cea mai frumoasa prezenta feminina. Printre invitati se susotea chiar la un moment dat ca partenera lui "Poponet" a eclipsat cu usurinta chiar si mireasa, pe Monica Gabor. Corina Zugravu este manechin de la varsta de 15 ani si a aparut in mai multe reclame si sedinte foto.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.