Dupa jocul de artificii si "drink"-ul de bun venit, invitatii au fost condusi la cele 20 de mese a cite zece locuri fiecare aranjate in jurul piscinei si pe peluza verde.

Fiecare masa purta numele unei capitale europene si in dreptul fiecarui loc era asezat cite un medalion cu poza mirilor pe care era trecut numele invitatului.

De asemenea , doamnele au primit drept suvenir cite o cutie din pinza si spuma de mare, avind in interior o lebada de sticla, iar barbatii cite o corabie. Meniul a debutat cu boluri de icre rosii si icre negre sinute in niste originale frapiere sculptate in gheata. Au fost servite in total 16 feluri de mincare, dar cele mai apreciate au fost specialitatile din calamari, homarii, prepelitele si purcelusii de lapte facuti la jaratec, chiar sub ochii mesenilor.

Bautura preferata a fost sampania Don Perignon, consumata in cantitati de-a dreptul "industriale", sute de sticle fiind desfacute una dupa alta. Dupa ce programul artistic a fost deschis de Horia Brenciu si o dinamica formatie cu apreciate slagare nemuritoare, punctul culminant al noptii a fost indelungatul si aplaudatul concert live sustinut de cei de la Directia 5, de pe scena amenajata chiar deasupra piscinei. Au urmat apoi, pina dimineata, DJ PROJECT si fetele de la TRIDENT.

Daca multi dintre invitati au capitulat dupa ultimul fel de mincare si au spus ca nu mai servesc nimic, ei s-au razgindit odata cu stingerea luminii si aducerea linga piscina a uriasului tort al miresei de sase etaje, care de-abia a fost carat pe brate de opt chelneri. Impodobit cu 30 de artificii, acesta aproape ca avea inaltimea si greutatea unui om.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.