Pentru al treilea, vedeta si sotul ei au apelat la un avocat specializat in adoptii

Madonna si sotul ei, regizorul Guy Ritchie, vor incepe procedurile de adoptie a unui copil imediat dupa ce starul muzicii pop isi va incheia turneul mondial pentru promovarea celui mai recent album al sau, "Confessions on a Dance Floor", in luna septembrie, informeaza breakingnews.iol.ie.
Turneul va lua sfarsit la Tokyo, pe 20 septembrie, iar cantareata doreste sa inceapa cat mai repede procedurile de adoptie a unui copil.
Autoarea hitului "The Material Girl", in varsta de 47 de ani, este deja mama a doi copii, Lourdes, in varsta de 9 ani, si Rocco, in varsta de 5 ani.

Pentru ca isi doresc mai multi copii, cantareata si Ritchie au apelat la serviciile unui prestigios avocat care s-a ocupat si de adoptiile copiilor cuplului de actori Brad Pitt si Angelina Jolie. Pentru a gasi cat mai repede un copil, Madonna a vorbit cu agentii de adoptii atat din Statele Unite cat si din Marea Britanie.

"Madonna si Guy sunt foarte seriosi in ceea ce priveste adoptarea unui copil. Au avut o intalnire cu reprezentantul unei agentii de adoptii britanice, dar nu au fost foarte multumiti", a declarat o sursa apropiata cuplului pentru ziarul The Sun.

"Asa ca au gasit o alta agentie in America si s-au intalnit cu reprezentantii acesteia pentru ca doresc sa devina parintii unui copil orfan. Amandoi iubesc copiii si sunt disperati sa-si mareasca familia", a declarat aceeasi sursa.

La inceputul acestei saptamani, tatal regizorului, John Ritchie, a declarat: "Imi iubesc nepotii si desigur, nimic nu m-ar face mai fericit decat ca ei sa adopte un copil".

Madonna a anuntat ca s-a hotarat sa incheie in Japonia turneul mondial pentru promovarea celui mai recent album al sau si sa nu mai mearga in Australia, asa cum anuntase initial, pentru ca trebuie sa se ocupe de educatia copiilor ei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.