MODA. Dupa modelul testat deja de Paula Seling, cantareata a plecat in strainatate pentru a-si revigora cariera. Vedeta se afla pentru cateva zile pe Coasta de Azur ca sa filmeze urmatorul ei videoclip.

Dupa un lung sir de evenimente mai putin placute din viata ei, sentimentala cu precadere, Lili Sandu incearca sa isi revina si, se pare, ca reuseste de minune.

Cu toate ca a renuntat si la angajamentele cu MediaPro, refuzand un nou rol in telenovele, iar de cantat nu a mai cantat de multisor, bruneta a gasit resurse pentru a-si relansa cariera. Si nu oricum, ci chiar in strainatate. Vedeta a plecat pentru cateva zile pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, unde va filma urmatorul ei videoclip.

Cu toate ca nu se numara printre artistii cu succes la public, iar casele de discuri se feresc sa promoveze cantareti nepopulari, se pare ca Lili Sandu a reusit sa convinga totusi pe cineva ca merita un buget consistent pentru a filma in strainatate.

Impreuna cu Ileana Lazariuc

Cantareata nu a plecat singura pe Riviera, ci impreuna cu prietena sa cea mai buna, Ileana Lazariuc. De altfel, cele doua amice intentionau de mai multa vreme sa plece in Franta pentru a studia actoria. Pana la inceputul acestei veri, vedetele nu reusisera insa sa se decida la cursurile carei scoli de teatru doresc sa participe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.