Aflu de la Focus Plus ca un tinar bucurestean s-a urcat pe un bloc, cu intentia de a se arunca de acolo. Motivul: parintii iubitei lui i-au interzis s-o mai vada. Dupa ce aflu toate astea, il vad si pe tinarul cu pricina si o vad si pe iubita lui. El, Remus, e tuciuriu, poarta la git un lant gros cit degetul meu mare de la picior si plinge: "Nu vrea parintii ei, nu vrea s-o lase, este nevasta mea, da’ nu vrea s-o lase, minca-ti-as!".

Ea, Ana Maria, e la fel de colorata, are parul lung, prins intr-o coada soioasa si, atunci cind un reporter o intreaba: "Il iubesti mult? Suficient ca sa pleci de-acasa?", ofera ca raspuns doar o strimbatura lejer traductibila prin "Habar n-am". Intervin, fireste, si vreo doua gospodine prezente la fata locului. Una dintre ele zice: "De ce sa-si ia zilele pentru o femeie? Pai, e plin Bucurestiul, pute de femei". Buna intrebare. Una asemanatoare as adresa si eu postului Prima TV: De ce dati, fratilor, asa ceva in jurnal?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.