Sintagma «Minte sanatoasa in corp sanatos», aplicata cu intarziere

Irinel Columbeanu se antreneaza cu greutati de 4 kilograme pentru a reusi sa-si treaca viitoarea mireasa peste prag. Antrenorii de fitness il atentioneaza ca exercitiile sunt facute incorect si risca sa se accidenteze chiar in prag de nunta.

Pentru ca l-au cam lasat puterile si trebuie sa faca fata tineretii Monicai Gabor, Irinel Columbeanu s-a apucat constiincios sa faca sport. Omul de afaceri isi intareste musculatura pentru a avea forta necesara pentru a-si trece fara probleme proaspata sotie peste prag. Specialistii in fitness sustin insa ca exercitiile fizice facute de Columbeanu nu-l vor ajuta sa o ridice pe Monica, riscand sa se accidenteze serios.

Luand exemplul marilor familii capitaliste Irinel Columbeanu si-a trantit in somptuoasa resedinta de la Snagov o adevarata sala de sport. Detine si o piscina spectaculoasa care incepe de undeva din casa si se opreste pe terasa, o piscina care ar lasa in umbra orice bazin olimpic de la noi din tara. Apoi vine piesa de rezistenta, sala de fitness. Columbeanu se antreneaza cu meticulozitate, fiind adeptul zicalei "Minte sanatoasa, in corp sanatos". Viitoarea domna Columbeanu nu acorda insa aceeasi atentie sportului, pentru ea fiind mult mai important sa defileze prin sala in tinute cat mai sexy si total neadecvate antrenamentelor sportive.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.