INGER SI DEMON. Filme cu Monica Gabor fara prejudecati, de pe vremea cand aceasta nu avea decat 16 ani, au fost distribuite in Elvetia, intr-un circuit privat, unor bogatasi locali!

Dezvaluirea-bomba ii apartine lui Dinu Damaschin, cel despre care am aratat ca a salvat-o pe Monica, in vara lui 2003, din ghearele mafiei tiganesti din Bacau.

Potrivit lui Damaschin, filmul - al carui titlu este "Inger si demon" - o prezinta pe Monica, alaturi de alte colege de la o agentie de modeling. Fetele au filmat in tara, nud, intre decembrie 2003 si aprilie 2004, iar copii ale casetelor au fost distribuite contra cost unor multimiliardari din "Tara Cantoanelor". O astfel de caseta a fost trimisa inclusiv sefului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din MAI, Virgil Ardelean, zis "Vulpea", care a fost sesizat cu privire la traficul de minore catre Elvetia.
Paravanul acestei afaceri ar fi fost - potrivit aceluiasi Damaschin - o agentie de modeling, detinuta de surorile Mihaila.

De fapt, chiar prin aceasta agentie, Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Monica, pe care a vazut-o intr-un catalog, cerand ulterior date despre ea.
Intr-un dintre episoadele trecute publicate in ziarul nostru despre "Adevarata poveste a Monicai Gabor", am aratat ca Monica a fost recomandata patroanei "Elite Model Look" de catre Danut Aizic, patronul Hotelului "Dumbrava" din Bacau. Cumnatul acestuia, Dragos Aizic, a recunoscut ca Danut a ajutat-o pe Monica, insa a adaugat ca "n-a avut niciun folos de pe urma ei. Pur si simplu, a vrut sa o ajute si nimic mai mult!"

Familia Monicai se muta din cartier

Altfel, mama Monicai Gabor, Veronica, a scos la vanzare, de doua zile, apartamentul de pe strada Aprodul Purice, acolo unde a copilarit viitoarea doamna Columbeanu.

Veronica Gabor a apelat la o agentie imobiliara, cerand ca in schimbul apartamentului cu trei camere din cartierul Nord al Bacaului sa primeasca fie 45.000 de euro, suma care nu e negociabila, fie un alt apartament, cu doua camere si, in plus, o garsoniera.

Reporterii "Averea" au vorbit cu sora Monicai, Ramona, care ne-a explicat ca locuinta e "proaspat renovata", are gresie, faianta si termopane si ca "zidul dintre sufragerie si balcon a fost daramat"! Una dintre prietenele Ramonei, ne-a dezvaluit ca Veronica Gabor vrea sa o separe pe Ramona de tatal ei, Emil, alaturi de care a locuit pana acum. Veronica munceste in Italia, iar Ramona i s-a plans ca Emil Gabor i-ar face viata insuportabila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.