Chiar daca aparent impart aceeasi soarta si ar trebui sa aiba o relatie armonioasa, uneori, iubitele fotbalistilor nu se prea inghit. Cristina, partenera lui Marius Niculae, nu o agreeaza pe Adriana Stan, perechea lui Dan Petrescu, pe care o critica de cate ori are ocazia.

Obisnuite sa traiasca in umbra partenerilor lor de viata, iubitele oamenilor de fotbal isi ocupa timpul uneori sabotandu-se una pe alta in cercurile lor de cunoscuti. Una dintre cele mai notorii antipatii din aceasta lume este cea dintre Cristina Vasilescu, iubita fotbalistului Marius Niculae, si Adriana Stan, logodnica fostului tricolor Dan Petrescu. Curios este ca "dusmania" functioneaza doar intr-un singur sens, dinspre Cristina catre Adriana. Potrivit surselor noastre, logodnica "Bursucului" nu raspunde sagetilor otravite trimise de Cristina, remarcandu-se drept o persoana foarte linistita si rezervata.

Oficial, bune prietene

Cu toate ca este mai tanara cu cativa ani buni decat Adriana, Cristina are o personalitate mult mai puternica, lucru care o face sa se impuna cu usurinta in mediile in care se invart atat ea, cat si iubita lui Dan Petrescu.

Apropiati ai celor doua sustin ca, aparent, ele sunt bune prietene, insa iubita lui Marius Niculae nu pierde nicio ocazie sa o critice pe Adriana. Se pare ca pe blonda o deranjeaza aproape tot ceea ce tine de fostul manechin, de la felul in care se imbraca pana la comportament. Cristina este renumita pentru temperamentul ei vulcanic, ea fiind de altfel de ani buni marul discordiei intre iubitul ei si parintii acestuia. De cand sunt impreuna, adica de aproape sase ani, Marius a rupt total legaturile cu familia lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.