Prezentatoarea de la Prima TV Andreea Raicu si creatorul de moda Razvan Ciobanu au "evadat" in secret pentru cateva zile pe Riviera franceza.

In timp ce presa inca se straduieste sa-l repereze pe misteriosul barbat din viata ei, Andreea Raicu reuseste sa surprinda din nou, plecand in vacanta cu unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, creatorul de moda Razvan Ciobanu. Cu toate ca i s-au atribuit mai multe relatii care mai de care mai neortodoxe, inclusiv cea cu prezentatorul TV Mihai Gadea, casatorit si cu un copil, vedeta de la Prima TV vrea, parca, sa demonstreze cu orice pret ca nu are niciun iubit si opteaza sa plece intr-o calatorie impreuna cu amicul ei de ani buni. Discreti, vedeta si creatorul de moda au parasit tara in urma cu cateva zile, cu destinatia Nisa, oras in care, se pare, vor locui la vila Irinei Schrotter, o alta buna amica a prezentatoarei TV.

Destinatii familiare

Cei doi au fost dusi la Aeroportul Otopeni de soferul brunetei, care a trecut si l-a luat si pe Razvan Ciobanu de acasa. In afara faptului ca o leaga o prietenie cu state vechi de creatorul de moda, Andreea intentioneaza si sa se foloseasca de sfaturile de expert ale acestuia la cumparaturi. Mai ales ca ea cunoaste deja magazinele de anul trecut, cand si-a petrecut o parte din vacanta tot la Nisa, tot ca musafir al Irinei Schrotter.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.