Dupa ce a devenit un personaj arhicunoscut publicului preponderent feminin, prin emisiunea "Ce se intampla, doctore?", Dr. Oana Cuzino-Stern s-a gandit ca nu ar fi rau sa-si incerce norocul si in publicistica. Cum nici o provocare nu este prea mare pentru un membru al impozantei familii Stern-Cuzino, Oana a devenit in scurt timp si o scriitoare de succes. Prima experienta cu condeiul a avut-o cu o carticica ce cuprindea sfaturi practice pentru gravide "Sunt gravida, ce sa fac?", aparuta la editura "Cartea de Buzunar".

Cum volumul s-a bucurat de succes in randul gravidelor si nu numai, doamna Cuzino a tinut sa demonstreze publicului ca nu este numai un doctor, o mama si o afacerista de succes dar si o femeie frumoasa, ce-i drept. Asa se face ca, "Doctorul Protv" a mai lansat o carte intitulata "Frumusetea nu este o misiune imposibila", publicata la aceeasi editura. De aceasta data, lucrarea se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care vor sa-si pastreze frumusetea si tineretea.

Pentru ca volumul sa fie extrem de solid documentat in ale frumusetii, Oana si-a luat drept aliat, inca o specialista in domeniu. Este vorba de Luciana Stanciu, o cosmeticiana cu o experienta de peste 20 de ani in Statele Unite ale Americii, si instruita la scolile din afara. Impreuna, cele doua doamne promit ca vor ajuta cititoarele sa fie frumoase si sanatoase la orice varsta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.