Pamela Anderson si cintaretul Kid Rock se vor casatori la sfirsitul lunii iulie, pe un iaht aflat linga Saint-Tropez, Franta, unde actrita a sarbatorit recent implinirea a 39 de ani, informeaza editia electronica a revistei People. "In sfirsit ma recasatoresc... e ca un virtej... spontan dar bine chibzuit", afirma actrita pe site-ul sau de internet. O sursa apropiata cuplului a confirmat pentru revista People ca cei doi se vor casatori pe 29 iulie. "Mi-am crescut copiii singura, sperind intr-un miracol", scrie Anderson.

"Ei bine, miracolul a venit si a plecat. Si a venit si a plecat inapoi pentru ca stia ca intr-o zi ma voi trezi si imi voi da seama ca nu asteptam nimic. Merg mai departe... simt ca sint cu adevarat libera... iubesc. Sunt fericita". Pamela Anderson a fost casatorita cu bateristul trupei de rock Mötley Crüe, Tommy Lee, din 1995 pina in 1998. Anderson si Lee au impreuna doi fii, Dylan, in virsta de 8 ani, si Brandon, in virsta de 10 ani. Anderson si Rock, pe numele sau real Robert Richie, in virsta de 35 de ani, au inceput o relatie in primavara anului 2001 si s-au logodit pe 11 aprilie 2002.

Cuplul s-a despartit in iunie 2003. Actrita si Rock s-au reintilnit la Saint-Tropez la inceputul lunii iulie, pe un iaht al unui prieten comun, si vechile sentimente s-au reaprins. "Este ca si cum nu ne-am fi despartit niciodata", a declarat Rock revistei People. "O iubesc ingrozitor de mult", a adaugat el.