Vedetele astea de succes, care sunt mereu date pe la televizor, nu sint vazute foarte des pe strada. Si asta, datorita unei legi a succesului care functioneaza ( sau nu?) de fiecare data. Acea lege spune ca, daca ai succes, ai si bani, daca ai bani, ai masina ultimul racnet. Neaparat, straina. Iata ca, in cazul unora, reteta nu este valabila. Desi a dat lovitura cu proiectul Morandi, care a avut mare succes, atit in tara noastra cit si in tarile ceva mai dezvoltate intelectual si financiar, Andrei Ropcea, alias Randy, circula cu metroul! Marti dupa-masa, iesea pe la gura de metrou din fata Teatrului National, impreuna cu un prieten, si se indrepta spre Piata Rosetti.

Imbracat intr-un maieut si pantaloni scurti, Randy era ornat cu scurta-i pleata, colorata cu suvite blonde si cu niste papuci in picioare. Mai lipsea punga cu seminte. Oare de ce mergea spre Piata Rosetti? Poate se ducea in barul lui Smiley care cam pe acolo e. Dar, chiar asa, dupa atita succes, nu putea sa-si ia si el macar un...Trabant?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.