IDILA. Eliberat de statutul de barbat casatorit, componentul trupei Simplu, CRBL, a trecut repede la fapte si si-a gasit o noua partenera.
Dupa ce i s-au atribuit mai multe relatii cu vedete din industria muzicala, precum cea cu Cream pe care a negat-o vehement, CRBL a decis sa faca "pasul" si sa-si scoata in lume adevarata partenera. Mai ales ca acum are si libertatea necesara, de cand
s-a pronuntat divortul de fosta sa sotie, Andreea. Zilele trecute, cantaretul s-a afisat fara niciun fel de retineri cu o tanara, care, dupa toate aparentele, nu are legatura cu lumea muzicala.

Cei doi si-au dat intalnire in fata unui restaurant din Capitala, "Trattoria Edgar". Sosita mai devreme, bruneta l-a asteptat in parcare cateva minute pe CRBL care si-a facut aparitia intr-un automobil verde cu numere de Satu-Mare. Dupa ce a coborat repede din masina, cantaretul s-a indreptat direct catre tanara pe care a sarutat-o si apoi a mangaiat-o tandru pe par. Dupa ce au schimbat cateva cuvinte, indragostitii au intrat in local unde au ramas cateva ore bune. Dupa ce s-a inserat binisor, CRBL si partenera lui au parasit restaurantul si si-au luat la revedere, sarutandu-se inca o data.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.