Nicoleta a marturisit in repetate randuri ca practica foarte des "testul cu creionul". Acesta consta in asezarea unui obiect de scris sub san. Daca acesta cade inseamna ca bustul e ferm, daca ramane blocat e clar ca a inceput sa se lase. Recent, actrita de telenovele a experimentat cea de-a doua varianta, lucru care, potrivit unor apropiati, a demolat-o psihic. Se pare ca, din acel moment, Nicoleta s-a dedicat in totalitate recuperarii fizice.

Vedeta a solicitat instructorului sau exercitii mai drastice pentru muschii pectorali si a inceput sa frecventeze mai des sala de sport. Cauza "tragediei" este reducerea greutatii corporale cu cateva kilograme.

In astfel de cazuri, conform specialistilor, pielea este cea care are de suferit mai ales cand are de sustinut greutati mari. Dupa cum se stie, Nicoleta Luciu a reusit de curand sa-si mareasca bustul cu un numar de sutien pe baza unor exercitii fizice. Astfel a ajuns la o circumferinta de 96 cm. Iar pentru ca poarta 75E la cupa, ea este nevoita sa-si faca sutienele pe comanda.

Bronzul in exces dauneaza

Look-ul exotic pe care Nicoleta Luciu l-a afisat in ultimul timp a fost realizat cu sacrificii pe termen lung. Sedintele indelungate la solar si cremele auto-bronzante i-au afectat pielea care si-a pierdut simtitor din rezistenta. Acesta este un alt motiv care a contribuit la deteriorarea fermitatii celebrului ei bust.