Starul american Michael Jackson, care asteapta decizia privind componenta juriului in procesul in care e acuzat de molestarea unui minor, spune ca totul a inceput din cauza firii sale milostive. El sustine ca nu se va mai lasa niciodata plasat intr-o postura vulnerabila. In procesul lui Michael Jackson a inceput, saptamina trecuta, selectarea juratilor. Dupa audierea preliminara a 250 de persoane, judecatorul Rodney Melville a intrerupt selectia pentru ca lista potentialilor jurati continea foarte putini asiatici sau negri, pe ea aflindu-se in majoritate albi si hispanici.

Starul nu voia fetite in dormitor

Bill Dworin, fost ofiter de politie in Los Angeles, acum pensionat, care a condus investigatiile, spune ca la Neverland, resedinta lui Jackson, au fost gasite numeroase fotografii cu baieti. "Stiam ca Jackson se inconjoara de baieti si fete, dar abia acum am aflat ca nu admitea prezenta fetelor si in dormitor", spune Dworin.

"In dormitorul lui Jackson am descoperit un soi de alarma, care se declansa in momentul in care patrundea cineva in camera", a adaugat Dworin. Motivul pentru care a fost instalata alarma, crede fostul politist, "este acela ca Jackson dorea sa fie avertizat in legatura cu prezentele straine", astfel incit sa nu fie surprins in pozitii reprobabile.
Un martor-cheie: fosta sotie a cintaretului
Acuzarea mizeaza nu numai pe probe, ci si pe factorul psihologic. Se pare ca procurorii vor apela si la Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson si mama celor doi copii ai acestuia, Prince Michael Jr. si Paris.

Michael: "Am piele de rinocer"

Intr-un interviu acordat cintaretul de 46 de ani spune ca este foarte puternic. "Am piele de rinocer", s-a caracterizat el. "Cu ani in urma am permis unei familii sa petreaca ceva timp la Neverland, in casa mea. I-am primit pe acesti oameni pentru ca mi-au spus ca fiul lor este bolnav de cancer si are nevoie de ajutorul meu. (...) Aceste evenimente s-au transformat intr-un cosmar pentru propria mea familie, pentru copiii mei si pentru mine. Nu intentionez sa ma mai plasez vreodata intr-o pozitie atit de vulnerabila."


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.