In ajun de Ziua indragostitilor, de la ora 20.15, telespectatorii Pro TV vor vedea "Stele verzi" cu ciocolata. In ringul unde se ciocnesc ambitii, conflicte si rivalitati si unde vedetele isi "servesc" rafale de pumni, de data aceasta va fi asezata o piscina plina cu… litri de ciocolata. Nu va folosi nici ca decor, nici ca desert dupa cina, ci va fi un adevarat camp de lupta pentru doua femei dintre cele mai sexy care au incalzit spiritele cititorilor revistei Playboy.

Una dintre ele este Miss Playboy, Oana Ionita, care va lasa deoparte revista care a consacrat-o si isi va lua manusile de box pentru o partida incendiar de sexy, in ring, alaturi de o partenera-surpriza careia ii promite un KO pe care nu-l va uita niciodata.
In ringul neindulcit vor pasi, pe rand, barbati dintre cei mai orgoliosi si mai puternici: George Vintila, cu mana perfect recuperata, va boxa cu stripper-ul Cornel Pasat.

Superstarul serii de duminica va fi campionul Leonard Doroftei, care va premia, va consilia, va comenta, va antrena si va sustine participantii care au avut curajul sa imparta sau sa incaseze rafale de stele verzi. Alaturi de Doroftei, Raluca Arvat si Americanu’ vor prezenta spectacolul si vor spiona atmosfera din culise.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.