Marina americana a deschis o ancheta interna pentru a analiza o intimplare tragi-comica. Un elicopter plin cu puscasi marini s-a prabusit, de la joasa altitudine, la San Pedro, California. Motivul acestui accident nefericit este cu totul iesit din comun. La San Pedro, se desfasoara filmarile la o pelicula a carei protagonista este Kate Hudson, 27 de ani, fiica celebrei actrite Goldie Hawn. Pe cind filma o scena imbracata doar in bikini, Kate a fost zarita de puscasi, care au inceput sa coboare in graba pentru a o vedea mai bine.

"Furati" de peisaj, ei au adus elicopterul prea aproape de pamint, astfel ca au venit gramada cu aparat cu tot. Din fericire, militarii s-au ales doar cu niste rani usoare. "Am auzit un zgomot puternic in spatele meu si apoi am vazut elicopterul cazut. In acel moment, am cerut un halat de baie, sa ma acopar", a povestit apoi Kate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.