Diana Munteanu prezinta un nou top muzical la MTV, "Motochart", clasamentul celor mai tari clipuri motorizate, in care apar masini sport, motoare, ski-jeturi, carturi. Pasionatii de cilindrii vor putea urmari alaturi de Diana Munteanu un top cat se poate de special, care prezinta unele dintre videoclipurile cele mai bine dotate cu cai putere de pe piata muzicala. De la masini la yachturi, orice are motor poate fi inclus. Clasamentul cuprinde atat muzica romaneasca cat si ultimele aparitii internationale in top. Atunci cand rapperii isi etaleaza masinile sau motocicletele, atunci cand melodiile sunt incluse pe coloanele sonore ale unor productii cinematografice de gen, cum ar fi "Furios si iute", "Dispari in 60 de secunde" sau "Torque" e clar ca toti acestia vor fi prezenti si in topul MTV.

Moda cailor putere a prins foarte repede si in muzica romaneasca, la ora actuala foarte multe videoclipuri de pe piata de show-business din Romania continand imagini cu motoare sau masini. Voltaj cu "Pata pe tine" sau noul videoclip Animal X sunt doar doua exemple de acest fel.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.