Vali Barbulescu prezinta emisiunea de la TVR "Top Super Hit", un show muzical in direct, cu vedete, cu rubrici atractive, concursuri si muzica live. In fiecare sambata seara, Vali va face o analiza a pietei muzicale romanesti, realizata prin prezentarea celor mai importante evenimente muzicale, prin interviuri cu importanti artisti ai momentului, prin dezvaluirea povestilor de culise din acest domeniu si prin rubrici care vor prezenta momente din viata artistilor la care telespectatorii nu au, de obicei, acces.

Emisiunea isi propune un puternic caracter interactiv, dand publicului posibilitatea de a discuta, in direct, cu artistii preferati, dar si de a castiga premii, in urma participarii la concursuri. Prima editie a fost sambata trecuta, iar Vali i-a avut ca invitati pe: Fly Project, Simplu, Animal X si Corina, Pacha Man, Uni-K. Pe parcursul emisiunii, se vor regasi rubrici ca: "Stil de vedeta", "Vedete la munca", "Making of Video", "Shopping cu vedete", "Distractie VIP", "Barfe", "Interviul", "Blitz: intrebari / raspunsuri", "Mesaje pentru staruri", "Top 5".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.