Marele absent de la nunta lui Columbeanu ar putea fi chiar socrul mic. Cei doi nu s-au vazut niciodata, Irinel neinsotind-o pe Monica, asa cum cere traditia, nici cand aceasta a oferit familiei Gabor invitatia la nunta

Monica Gabor a uitat ca nu numai banii si faima lui Irinel Columbeanu au facut-o celebra. O contributie importanta a avut-o si mass-media, transformand-o peste noapte dintr-un manechin care se zbatea sa castige cate un casting pentru o reclama la detergenti intr-o veritabila vedeta, depasindu-le in notorietate chiar si pe Andreea Marin sau Mihaela Radulescu.

Pana si articolele negative la adresa Monicai au facut ca celebritatea ei sa creasca in trei zile cat la altii in trei ani. Cu toate acestea, Gabor trateaza jurnalistii cu dispret, nepierzand niciodata ocazia sa-i umileasca. Si pentru ca nunta celor doi se apropie cu pasi repezi, marii absenti de la ceremonie ar putea fi chiar parintii Monicai.

Irinel Columbeanu si Monica Gabor au fost prezenti la concertul Shakirei de la Timisoara. Un moment destul de neplacut pentru ziaristi a fost cand au indraznit sa o intrebe pe viitoarea doamna Columbeanu ce melodie de-a Shakirei ii place cel mai mult. Tanara, vadit deranjata, le-a raspuns de sus si cu jumatate de gura: "Hips don’t lie". Logodnica lui Columbeanu are si o explicatie pentru comportamentul sau agresiv vizavi de jurnalisti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.