Dupa ce a petrecut o noapte incendiara alaturi de Usher si de alti sase "parteneri", Joanna Bond (19 ani) - o tanara vedeta britanica - nu a rezistat impulsului de a le povesti celor de la revista News OF The World despre orgiile petrecute in camera de hotel a rapper-ului.

"Ne-am intalnit intr-un bar unde petrecea impreuna cu amicii lui", a inceput povestirea Joanna. "M-a vazut si mi-a facut semn sa ma apropii. Nu puteam sa cred ca stau la aceeasi masa cu Usher. Am fost bucuroasa, dar si foarte uimita cand m-a urmat pe ringul de dans si a inceput sa ma pipaie. Apoi m-a invitat in camera de la hotel. Mi-am dat seama ca voia o partida de sex, dar in nici un caz nu eram pregatita pentru ce a urmat".

7 INTR-UN PAT

"Cand am ajuns in camera de hotel, am fost intrebata de garda lui de corp daca vreau cu adevarat sa intru, pentru ca 'se petrec lucruri de adulti in aceasta camera>>. Cand usa s-a deschis nu puteam sa cred ca ceea ce vedeam este adevarat. O gramada de trupuri goale - femei si barbati - se incolaceau in patul extrem de mare. Cand Usher m-a vazut, s-a ridicat din pat si a venit spre mine. Era gol-pusca si, fara sa spuna un cuvant, a inceput sa ma sarute si sa ma dezbrace. M-am trezit in pat, la un loc cu ceilati si a urmat un maraton sexual care a durat mai mult de doua ore".

PRELUDIU CU ALTA FEMEIE

O data ajunsa in patul extrem de incapator, Joanna a recunoscut pe o alta tanara, Coralie Robinson, de profesie manechin. "O mai vazusem in reviste. Mai erau o blonda si inca o bruneta. Nu i-am recunoscut pe barbati - poate erau amici de-ai lui Usher, dar aratau superb. Toata lumea din acel pat arata extrem de bine. Blonda a inceput imediat sa ma sarute si sa ma mangaie. Timp in care barbatii din camera scoteau zgomote "de apreciere" si ne dadeau indicatii. Apoi, dupa vreo 10 minute, Usher a inceput sa faca sex cu mine. Nu a spus nimic, dar a facut cu mine tot ceea ce a avut chef. Blonda nu s-a lasat si a continuat sa ne sarute si sa ne mangie pe amandoi. A fost exploziv! Mi-a lasat impresia ca nu este prima oara cand face asa ceva si am fost magulita ca m-a sarutat cand am plecat. Nu ma astept sa ma sune, dar imi pare foarte bine ca am participat la orgia lui Usher".

A VRUT-O PE DIANA MUNTEANU

La festivitatea de decernare a premiilor MTV Europa, desfasurata la Roma, Diana Munteanu a intrat in vizorul lui Usher. VJ-ita se afla in interes de serviciu, asa ca nu a pierdut ocazia de a-i lua un interviu starului. Iar rapp-erul nu s-a sfiit sa isi arate admiratia pentru blondina si, de fiecare data cand o intalnea prin culise, ori ii facea cu ochiul, ori ii cerea parerea despre performantele celor din spectacol. Ba, mai mult de atat, Usher i-a cerut romancei numarul de telefon si i l-a oferit pe al sau pentru a tine legatura.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.