De cateva zile, de cand in presa au aparut fotografii compromitatoare cu ea, Daniel@ nu mai scoate capul in lume. Paparazzii unui cotidian central au surprins-o in timp ce facea sex oral. Am stat de vorba cu angajatele de la salonul ei de coafura, cu oameni simpli de pe strada si toti sunt de parere ca imaginile sunt "jignitoare" si ca "acest gen de presa ar trebui pedepsit".
Ieri, salonul de coafura al Danielei nu era prea populat. Asta si pentru ca duminica el este deschis doar daca sunt facute programari.

MOJICIE

O singura clienta voia un tuns si un coafat. Si ea aflase de "patania" din presa a cantaretei, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa vina la Daniel@ sa se "faca frumoasa". Angajatele din salon vazusera fotografiile "patroanei" lor si nu prea stiau ce sa spuna in legatura cu aceste "mizerii". Codindu-se si dandu-si coate, doua fete au spus cu privirile plecate ca pe ele nu le intereseaza viata particulara a patroanei lor. "Noi avem o altfel de relatie, cea de angajat-patron si ceea ce face ea nu este treaba noastra. Ni se pare ca acest lucru este o mojicie si ca ar trebui sa se faca ceva impotriva celor care n-au avut alta treaba decat sa se bage in viata altora". Imediat dupa ce am plecat din salon, una dintre fete a traversat repede aleea si a mers s-o anunte pe Daniel@ ca "cineva de la presa" s-a interesat de ea. Asta asa, ca fapt divers, sa se astepte la cine stie ce alte "surprize".

"DACA FACEA SEX CU UN CADAVRU..."

Parerile cititorilor in legatura cu acest sex-scandal nu difera una de cealalta. Toti sunt de parere ca imaginile sunt "degradante" pentru cel care le-a facut si nu pentru cel care apare in fotografii. "Cred ca acest gen de presa ar trebui interzis. Nu este normal sa intri in casa cuiva si sa publici apoi imagini cu ce facea persoana respectiva. Este o violare crasa a dreptului la intimitate si cred ca in Codul Penal este prevazuta o pedeapsa pentru aceasta infractiune", a spus Ion Todea. Femeile sunt la fel de pornite, Cristina Mendel spunand ca "ziarele se leaga de subiecte de cacao in loc sa scrie despre lucruri interesante. Ce subiect de senzatie", a spus femeia, "de parca Daniel@ este singura care face sex oral. Daca ar fi facut sex cu un copil sau cu un cadavru, atunci poate ca era ceva... era bolnava, dar asa... sa fim seriosi".

Si unde mai pui ca, in urma cu cativa ani, invitata fiind la o emisiune care trata probleme de sex, Daniel@ afirmase ca ea practica sex oral pentru ca-i place. Asa ca... unde e noutatea?


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.