Uneori, Mircea Badea primeste SMS-uri, ceea ce e normal, fiindca si Mircea Badea e om, iar oamenilor li se intimpla si asa ceva.
Spre deosebire de noi, cei care n-avem emisiuni, Mircea Badea primeste insa SMS-uri inclusiv cind se afla in direct. Ba chiar se nimereste ca unele dintre ele sa vina de la telespectatori si sa se refere la prestatia lui Mircea Badea de la televizor, chestie de care pe noi, oamenii obisnuiti care nu sintem vedete TV, ne-a ferit Dumnezeu si speram sa ne fereasca si-n continuare. Dar mai bine sa revenim la Mircea si la ce face el atunci cind primeste de la un telespectator, de exemplu, urmatorul SMS: " Emisiunea ta trebuie vazuta o data pe an. Tot publicul tau e format din loseri!". Ia sa vedem, ghiceste cineva cum procedeaza Mirciulica in aceasta situatie? Felicitari, ati ghicit: Mirciulica zbiara.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.