Cand era "Abramburica", Dana Rogoz a fost cu echipa de la "Abracadabra" in Turcia. Si pentru ca i-a placut foarte mult, vedeta Pro TV a hotarat sa revada aceasta tara.
Dana Rogoz tocmai s-a intors din Turcia, unde a petrecut o saptamana senzationala la Marea Marmara. Cu toate ca a avut parte de o vacanta destul de scurta, Dana si-a facut timp pentru scuba-diving, rafting si jeep safari. "Abramburica"a profitat de timpul petrecut alaturi de localnici si a invatat sa numere pana la 10 in turceste, in mai putin de o ora.

Despre ziua petrecuta la scuba-diving, interpreta lui Mimi Curca din serialul "La bloc" spune ca a facut febra musculara la picioare. "Instructorul mi-a spus de la inceput ca e foarte important cat de calm esti sub apa, cat de relaxat, pentru ca unora le ajunge oxigenul o ora, iar celor agitati doar 30 de minute", spune Dana. Actrita a facut si rafting, fiind in echipa cu un grup de turisti din Lituania si Anglia. "Ne-am coordonat foarte bine si, spre surprinderea mea, nu am cazut niciodata din barca! Desi eu de obicei atrag accidentele, nu s-a intamplat nimic grav", povesteste Dana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.