Una dintre cele mai slab platite vedete de televiziune, VJ-ita Diana Munteanu, a pus piciorul in prag si a somat postul MTV sa-i mareasca venitul.
Una dintre cele mai longevive VJ-ite de la MTV Romania, Diana Munteanu, a avut din totdeauna nemultumiri legate de salariul pe care l-a primit din partea acestui post. Este cunoscut faptul ca la un moment dat era una dintre cele mai prost platite vedete din Romania, raportat la notorietatea sa. Nu o data, blonda a vrut sa paraseasca postul muzical amintit, insa conducerea a revenit si i-a mai ajustat pe ici, pe colo salariul.

O solutie de compromis a fost ca vedeta sa prezinte cat mai multe emisiuni, ceea ce a insemnat la un moment dat patru sau chiar cinci. De ceva vreme, vedeta traverseaza din nou o perioada de nemultumire, survenita, potrivit surselor noastre, din cauza unei plafonari atat financiare, cat si profesionale. Acesta a fost si motivul pentru care VJ-ita a refuzat sa se deplaseze la Premiile MTV de la Cluj, declarand public ca vrea sa fie generoasa si sa lase loc si altora. Adevarul este, se pare, altul. Surse din interiorul postului sustin ca de cand este iubita fotbalistului Claudiu Niculescu, Diana nu se mai simte la fel de interesata de cariera ei de la MTV, cu atat mai mult cu cat financiar motivatia este destul de slaba. Potrivit acelorasi surse, se pare ca vedeta a dat un ultimatum postului pentru o marire de salariu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.