Kylie Minogue a declarat ca lupta ei cu cancerul nu s-a terminat, ca urmeaza in continuare un tratament pentru combaterea bolii si ca maladia a determinat-o sa iubeasca si mai mult viata.

"Am trecut printr-o experienta despre care cei care au trait-o sau care mi-au fost aproape stiu ca nu este ceva usor. Cu toate acestea, merg inainte si nu consider ca boala a disparut", a declarat Kylie.
Cantareata a recunoscut ca boala prin care a trecut i-a oferit o noua viziune asupra vietii. "Dupa ce am avut cancer, cel mai important lucru pe care l-am aflat a fost ca, pe tot parcursul bolii, trebuie sa ramai aceeasi persoana de la inceput pana la sfarsit", a spus ea.

Potrivit lui Kylie, dupa o astfel de boala pofta de viata este mai intensa.

"Esti mai curand tentat sa spui: 'Poarta diamantele, nu mai astepta>> sau 'O sa beau un pahar de vin, multumesc>>. Vreau sa fac totul", a spus ea.
Cantareata australiana a fost obligata sa isi anuleze o parte a turneului sau in mai 2005, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. In prezent, ea se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor.

"Sunt atat de pregatita cat este posibil, insa nu sunt sigura ca voi fi capabila sa fac tot ceea ce faceam inainte. Vreau sa spun ca se petrec multe si in spatele scenei, de sase ori mai multe decat in timpul spectacolului propriu-zis", a mentionat ea, precizand ca pe noul ei album vor exista si melodii referitoare la lupta ei cu boala.

Minogue a spus ca au existat si momente dificile in timpul bolii. "Am slabit foarte mult, am avut momente in care nu vroiam sa ma uit in oglinda, dar asta este viata", a precizat ea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.