Cap de afis la Festivalul Artmania, trupa H.I.M. nu a rupt gura targului la Sibiu. Piata Mare a fost pe jumatate goala, sambata seara, finlandezii oferind un show modest, in care vocea liderului Ville Hermanni Valo nu s-a auzit pe alocuri, iar versurile unei piese au fost uitate. Prima editie a Festivalului Artmania, desfasurat intre 14 si 16 iulie la Sibiu, s-a centrat asupra artei finlandeze in general, punctul maxim de atractie fiind, fara indoiala, concertul H.I.M., programat pentru sambata seara. In ciuda reputatiei excelente a trupei, fanii nu au dat navala la concert, Piata Mare din Sibiu ramanand pe jumatate goala. Cateva zeci de fani fara bilet au stat permanent la portile de acces in Piata, insa pana la sfarsitul recitalului H.I.M. nu li s-a permis intrarea. Multi dintre ei s-au plans ca pretul biletului (65 lei pentru toata durata Artmania) a fost prea mare, ceea ce a si dus la un numar redus de spectatori.

Din pacate, vocea lui Ville Valo nu s-a ridicat la exigentele pe care o trupa cu un statut ca H.I.M. le presupune, liderul a uitat la un moment dat si versurile unei piese, iar sunetul a fost sub asteptari. Cu toate acestea, timp de o ora si jumatate, cat a durat concertul celor de la H.I.M., s-a cantat, s-a aplaudat, iar la un moment dat au zburat prin fata scenei chiar si piese de lenjerie intima. Ville Valo a primit si un steag al Italiei (!?!), insa, surprinzator pentru un astfel de concert, publicul nu a chemat trupa pentru bis.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.