Pregatirile pentru concertul Shakirei sunt pe ultima suta de metri. Vedeta va ateriza la Timisoara duminica, dar fanii nu vor avea ocazia sa o vada decat luni, in seara concertului, pentru ca o masina o va lua chiar de la scara avionului. Shakira va fi insotita, probabil, de prietenul ei, Antonio De La Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei, si de zeci de persoane din staff. Abia astazi va fi ales hotelul in care va fi cazata vedeta, dintre cele cateva variante propuse de organizatori. Locul va fi pastrat secret, pentru a evita confruntarea cu paparazzii, dar si cu fanii nerabdatori sa o vada pe Shakira in carne si oase. Evenimentul de la Timisoara a aprins spiritele tuturor, iar organizatorii au anuntat chiar si posibila prezenta a presedintelui Romaniei la concert.

Mobilizarea de forte pentru acest eveniment este impresionanta. Zeci de politisti, jandarmi si bodyguarzi vor asigura paza pe timpul concertului. Toti spectatorii vor fi controlati la punctele de acces in stadion. Acestia trebuie sa stie ca nu au voie sa intre cu sticle de orice fel, umbrele, aparate foto sau video profesionale. Persoanele in stare de ebrietate, chiar posesoare de bilete, nu vor fi lasate sa intre. Concertul va incepe la ora 20.00, dar accesul pe stadion va fi permis inca de la ora 16.00.

Trenuri, avioane si acces special la vama

Special pentru concert au fost puse la dispozitia fanilor de departe trenuri-Shakira sau avioane-Shakira, la preturi promotionale. La Vama Cenad, autoritatile au pregatit chiar o banda speciala pentru strainii posesori de bilet la concert. Organizatorii spun ca vor sosi la Timisoara zeci de fani din Ungaria, Serbia, Bulgaria, Canada, SUA, Anglia sau Germania.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.