Cu toata oferta impresionanta de artisti internationali care ne-au invadat pur si simplu in aceasta vara, nici artistii nostri nu se lasa mai prejos. Astfel, miercuri seara, o mare parte din reprezentantii miscarii hip-hop de la noi s-a adunat in club Escape la lansarea primului album semnat Grasu XXL. Atmosfera a fost una incendiara, Grasu XXL avandu-i ca invitati speciali pe cei de la BUG Mafia (producatorii albumului), Villy, Bitza, Mahsat, Mari, DJ Swamp, Paco 10 Grei si Mario, care au si colaborat, de altfel, pe acest material discografic. Acestia au facut show alaturi de vedeta serii cantand live pentru fanii care aproape au umplut discoteca.

Din pacate, singurul care nu a putut fi prezent la eveniment a fost Artanu de la Timpuri Noi. Desi atmosfera a fost incredibil de incinsa, evenimentul s-a derulat fara incidente nedorite, probabil doritorii de scandal fiind intimidati de cei 25 de bodyguarzi care asigurau ordinea in Club Escape. Prin lansarea acestui album, inca un episod din istoria hip-hop-ului romanesc a fost scris, marturie a unui stil de viata si a experientelor unui artist. Vorbind despre viitorul acestui gen muzical, "Curaj", primul album al lui Grasu XXL, demonstreaza ca, si in Romania, hip-hop-ul s-a transformat intr-o cultura de sine statatoare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.