Bucurie. In ultima vreme, Andra are parte numai de surprize placute. De curand, vedeta a primit un cadou impresionant din partea tatalui ei: un apartament cu trei camere situat in zona 13 Septembrie, care a costat aproximativ 80.000 de euro si in care vedeta si-ar dori sa se mute, normal, cu iubitul sau, Catalin Maruta
"Este un cadou pe care si l-a dorit mult. Pe 23 august va fi ziua ei si drept rasplata pentru rezultatele obtinute am zis sa-i fac o surpriza. Asa ca i-am luat un apartament cu trei camere", a marturisit Mihai Alexandru, tatal si impresarul Andrei, care o insoteste in toate deplasarile. Acesta a adaugat ca pe langa o cariera muzicala, fiica sa este tentata si de una in televiziune, fiind foarte probabil sa-i calce pe urme iubitului sau, realizatorul de la TVR 1, Catalin Maruta. Andra urmeaza sa devina vedeta unui show, mai mult ca sigur la Pro TV, in grila de toamna. Cat despre refuzul cantaretei de a avea propria-i emisiune de divertisment la Prima TV, tatal Andrei a explicat ca "propunerea nu s-a definitivat datorita bugetului limitat".

"Noi avem foarte multe contracte pentru concerte. Sunt unele spectacole pe care le refuzam pentru ca erau programate la intervale foarte mici si in orase situate la mare distanta unul de celalalt. Daca trebuia sa renuntam la aceste contracte, trebuia sa avem un onorariu pe masura la emisiune", ne-a spus tatal cantaretei. La sfarsitul verii, Andra va pleca in vacanta, in Grecia, cu iubitul ei, Catalin.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.