Costi Ionita este in tratative cu Antena 1 pentru a juca intr-un film produs de televiziunea din Baneasa, dar si pentru a semna coloana sonora a peliculei

Unul dintre cei mai controversati cantareti si producatori romani, Costi Ionita, se afla in aceasta perioada in tratative cu postul de televiziune Antena 1 pentru o noua productie realizata de postul din Baneasa. Este vorba despre un film in genul celor indiene, in care artistul sa aiba rolul principal si pentru care trebuie sa realizeze si coloana sonora.

Discutiile purtate intre cele doua parti sunt destul de inaintate, dupa cum sustin surse din apropierea cantaretului. Singura problema care mai tine in loc demararea proiectului sunt banii. Cantaretul asteapta o oferta generoasa din partea televiziunii, intrucat implicarea in acest proiect i-ar ocupa foarte mult timp si ar insemna sa-si neglijeze catusi de putin angajamentele pe care le are la ora actuala.

Colaborare cu Ramona Badescu

Compozitorul are printre altele si proiecte cu vedete internationale despre care nu vrea insa sa dea prea multe amanunte. Am aflat ca una dintre persoanele cu care Costi are o colaborare in prezent este nimeni alta decat frumoasa romanca stabilita in Italia, Ramona Badescu. Costi Ionita a devenit o persoana controversata din pricina stilului de muzica abordat, si anume manelele. Ani buni de-a randul el a lansat pe piata cateva formatii de acest gen, a scos o sumedenie de albume de felul acesta, fie in varianta solo, fie in duete cu alti reprezentanti ai genului, iar acum a spart piata muzicala romaneasca sub o alta titulatura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.