La un an de la momentul in care baietii de la O-Zone au decis sa mearga fiecare pe drumul lui, Arsenium isi lanseaza primul album din cariera sa solo. "Al 33-lea element" contine opt piese "noi-noute", doua remixuri si un bonus constand in patru variante total diferite ale primului sau single "Love me love me". Arsenium are, de cand se stie, mentalitate de invingator: "Sunt sigur ca albumul va fi unul de succes, mai ales ca am continuat colaborarea cu producatorul Bogdan Popoiag, cel care s-a ocupat mereu de O-Zone. Acest album ma reprezinta pe mine, dar si pe fiecare dintre voi, fiecare piesa contine trairile pe care le-ati avut si voi sau poate le veti avea. Toate piesele povestesc despre ce se poate intampla in dragoste", spune solistul nascut la Chisinau in urma cu 23 de ani (pe care-i va implini la 22 iulie).

In ce priveste viata sentimentala, ca tot veni vorba, Arsenium declara cu o sinceritate absolut dezarmanta ca este un capitol cam "slabut". Adica… "Ma mai indragostesc asa, uneori, dar repede vine, repede trece… Daca nu ma indragostesc si eu zdravan, ce sa fac?" se intreaba retoric tanarul. EA, cea care ar fi in masura sa-i suceasca mintile si sa-i puna inima pe jar, ar trebui sa aiba o privire speciala.

"Pentru mine conteaza foarte mult ca ochii sa fie expresivi, dar sa fie in armonie cu zambetul. Cand zambeste, sa o faca si cu ochii. Altfel pare ceva fals", crede, corect, Arsenium.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.