Chiar daca s-a vorbit despre o relatie ideala si chiar o casatorie intre Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, acest lucru nu s-a intimplat. Cei doi nu mai sint impreuna, de ceva vreme, iar cintareata nu mai vrea sa auda de maritis si nici sa accepte vreo cerere in casatorie, inclusiv de la fiul lui Tiriac. De altfel, vedeta l-a refuzat pe acesta, motivind ca vrea sa se ocupe exclusiv de cariera ei muzicala. In momentul de fata, fiecare isi vede de viata lui, Ileana mergind in vacanta cu prietena sa, Lili Sandu.

Cele doua au fost vazute pe litoral alaturi de un cunoscut om de afaceri din Chisinau. Nici Ion Ion Tiriac nu a stat cu miinile in sin si s-a cuplat cu o frumoasa bruneta pe care a invitat-o la mare si chiar in strainatate unde are una din locuinte. Tiriac senior poate sta linistit pentru ca nu o voia ca nora pe Ileana. Atit cintareata, cit si fiul lui Tiriac, afirma ca de data aceasta despartirea lor este definitiva.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.