Angelina Jolie o va incarna pe Mariane Pearl in filmul "A Mighty Heart", o adaptare a memoriilor lui Pearl despre rapirea si uciderea sotului ei, Daniel, de catre militanti pakistanezi, in 2002.
Filmul urmeaza sa fie produs de compania detinuta de iubitul actritei, Brad Pitt, informeaza variety.com. Initial, rolul a fost oferit fostei sotii a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, dar in urma divortului actrita a primit casa in care a locuit cuplul, iar fostul sot a primit compania de productie cinematografica fondata de cei doi. In aceste conditii, nu a fost o surpriza prea mare ca Aniston sa nu mai fie implicata in acest film. Filmul prezinta povestea lui Pearl care isi cauta sotul, un ziarist al Wall Street Journal disparut in Pakistan. In momentul rapirii, Mariane Pearl, si ea jurnalist, era insarcinata. Daniel Pearl va sfirsi omorit de rapitorii sai. "Sint incintata ca Angelina Jolie va juca rolul meu in adaptarea cartii pe care am scris-o", a declarat Mariane Pearl.

"Ii admir munca si angajamentul", a adaugat jurnalista. Filmul va fi regizat de Michael Winterbottom si produs de compania Plan B, detinuta de iubitul Angelinei Jolie, actorul Brad Pitt. Filmarile vor incepe in urmatoarele cinci saptamini, scenariul fiind scris de Laurence Coriat si Winterbottom. Jolie, ultima data vazuta pe marile ecrane in "Dl si dna Smith", va putea fi vazuta in luna decembrie alaturi de Matt Damon in filmul "The Good Shepherd", in regia lui Robert de Niro. Actrita mai joaca in filmul lui Robert Zemeckis "Beowulf", care va fi lansat in toamna anului 2007.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.