Din aceasta toamna, blonda Roxana Ionescu, proaspat devenita doamna Gheorghe, va primi "cadou de nunta" din partea postului Antena 1 o noua emisiune.
Desi avea ocazia sa fie unic moderator, simtindu-se inca incepatoare, blondei i-a fost teama sa nu dea gres, asa ca a cerut intariri. Potrivit surselor din post, sedinta de repartizare a formatelor va avea loc la sfarsitul acestei luni. Singurul lucru cert in momentul de fata in ceea ce o priveste pe Roxana este acela ca nu va fi nevoita sa se trezeasca la prima ora pentru a ajunge in platoul "Canalului de stiri". Aceasta va fi prezentator in cadrul unui nou format. Se pare ca i s-a propus sa prezinte singura, insa blonda a refuzat si a solicitat coprezentator. Prima pe lista pentru acest post este Eva - actrita Paula Chirila - alaturi de care Roxana a lucrat la matinal si a realizat o retrospectiva pentru sarbatorile de iarna. Conducerea postului a dat de fiecare data unda verde formulei, asa ca la fel se asteapta sa se procedeze si acum.

Evolutia Roxanei Ionescu este spectaculoasa, daca se ia in calcul ca in urma cu mai putin de doi ani era o simpla dansatoare in echipa de la "Ciao, Darwin!", iar pana acum o luna a fost asistenta la "Canalul de stiri". Motivul pentru care vedeta a avut o ascensiune atat de rapida este audienta sa maxima la publicul masculin.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.