De cand s-a apucat sa lucreze la albumul pentru debutul solo, Claudia, fosta colega a Juliei in trupa Sexxy, a inceput sa aiba probleme serioase de sanatate.

Din cauza oboselii acumulate in doua saptamani de inregistrari nocturne, cantareata a cedat fizic. A lesinat in casa si, spre norocul ei, a fost gasita cateva minute mai tarziu de menajera ei care intra in tura. Claudia a simtit pe pielea ei ce inseamna o cariera solo. Noapte de noapte, bruneta se afla la studio si nu pleaca de acolo mai devreme de 8 dimineata. Ajunge acasa, doarme cateva ore si se intoarce la celelalte treburi. In urma cu doua zile, oboseala si-a spus cuvantul. Intoarsa de la inregistrari, Claudia a fost nevoita sa participe la un nou casting pentru dansatoare. Desi selectase initial trei fete doar una a trecut de exigentele cantaretei.

Tratata de menajera

Treburile au retinut-o pe Claudia aproape 24 de ore in stare de activitate continua. Ajunsa in sfarsit acasa, bruneta nu a mai rezistat fizic si, inainte sa se bage in pat, a lesinat. Norocul ei a fost ca nu au trecut cateva minute si si-a facut aparitia menajera ei, care a gasit-o intr-o stare destul de rea. A urcat-o pe canapea si a tratat-o cum a stiut ea mai bine pana a pus-o din nou pe picioare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.