Fostul component al trupei O-Zone, Arsenie Toderas, mai nou Arsenium, si-a lansat primul album solo, intitulat "The 33 rd element". Contrar zvonurilor, Arsenium nu a avut nici o relatie amoroasa cu partenerele sale de scena, Aliona si Natalia.

Te-ai indragostit de Aliona?

Intr-adevar, relatia noastra este mai speciala. Cand dansezi cu cineva, intotdeauna ai o relatie cu acea persoana, pentru ca altfel nu iese bine. Cum puteam sa nu o sarut daca piesa pe care am dansat se numea "Besame mucho" ?

Cum ai intalnit-o pe Natalia?

Am ales sa colaborez cu ea pentru ca nu pot sa cant "loca" unui fost coleg de trupa. Natalia mi s-a parut putin "loca". Am ales-o pentru picioarele ei lungi.

Ai avut o relatie cu ea?

Da, in stilul meu, adica ne-am mai imbratisat din cand in cand.

Dar acum iubesti?

Acum nu. Ceea ce stiu sigur este ca fata visurilor mele trebuie sa stie sa atinga cum trebuie, unde trebuie si cand trebuie. Nu cred in dragostea vesnica, nu cred ca poti iubi pe cineva o viata, desi as vrea sa cred ca se poate.

Regreti trupa O-Zone?

Nu imi place sa ma gandesc la asta. Mai tin legatura cu fostii mei colegi de trupa, cu Radu in Romania si Dan din Moldova.

E posibil sa va reuniti?

Da, cine stie, poate dupa un anumit timp ne-am mai reuni pentru o piesa sau pentru un concert.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.