Dintr-o eleva cu note mici in clasele a IX-a si a X-a, iubita lui Columbeanu a devenit o eleva de nota 10 la finalul liceului
Ziarul Adevarul a obtinut, in exclusivitate, foaia matricola a Monicai Gabor, viitoarea sotie a lui Irinel Columbeanu. Documentul socheaza pentru ca, in clasele a IX-a si a X-a, Monica Gabor a avut medii slabe si note scazute la purtare, iar in clasele a XI-a si a XII-a are medii foarte mari. In adeverinta de studii a Monicai Gabor, eliberata de Colegiul "Henri Coanda" din Bacau, se mai arata ca si-a intrerupt scoala in perioada 2003-2004.

In clasa a IX-a, Monica Gabor a avut media generala 7,40, la patru discipline obtinand doar media 5. Nici in clasa a X-a nu a stralucit si a avut media generala 7,58. La purtare a avut media scazuta la 9,00 in clasa a IX-a si la 8,50 in clasa a X-a. Dintr-o data a devenit o eleva de nota 10. In clasa a XI-a a avut media generala 9,81. Asa cum reiese din foaia matricola, 12 dintre mediile de la sfarsitul clasei a XI-a sunt de 10. In primul semestru al clasei a XII-a, numarul mediilor maxime a ajuns la 14. Monica Gabor nu a putut fi contactata, iar domnul Irinel Columbeanu ne-a declarat ca nu stie care sunt motivele pentru care situatia la invatatura a viitoarei sale sotii s-a imbunatatit pe finalul liceului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.