Pe OTV, intr-o zi, se difuza o emisiune estivala de divertisment. "Bilet de vacantza" se numea si era compusa dintr-o piscina si citiva cetateni care stateau de vorba pe marginea ei. Unul dintre ei era, desigur, prezentatorul. La OTV, daca nu-i vorba despre Dan Diaconescu, e intotdeauna foarte greu sa-ti dai seama cine-i prezentatorul.

Pe cel de la "Bilet de vacantza" l-am identificat, in cele din urma, dupa urmatoarea rugaminte pe care a facut-o invitatilor: "Lasati-ma cu fotbalul care ne-a rupt din audienta, de-abia am scapat de campionat…" Chiar asa, uite ca nu ma gindisem la asta. Incep sa-l inteleg pe Diaconescu, incep sa pricep de ce incepuse sa judece morti in emisiunea lui. Era disperat, saracul, din cauza campionatului si probabil ca, daca ar mai fi durat mult, s-ar fi apucat si de spiritism. Probabil ca tot din cauza asta si-a tras si emisiune cu piscina in fundal. Pentru care banuiesc ca a cheltuit o gramada de bani… Pai, nu va dati seama cit costa sa-i pui pe unii sa-ti faca fototapet cu piscina pentru ditamai peretele din baia garsonierei, dupa care sa mai angajezi si niste figuranti in costume de baie, ca sa-ti defileze pe linga el?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.