In cele cateva luni de cand poarta pe deget verigheta de la Stefan Banica Jr., prezentatoarea "Surprizelor" si-a slefuit considerabil silueta.

In virtutea unei zicale populare care spune ca "dragostea usuca", diva de la TVR a pierdut in greutate nu mai putin de 6 kilograme.

Daca inainte de casatoria cu Stefan Banica Jr., Andreea Marin putea fi vazuta foarte des prin restaurantele cu staif ale Capitalei, mancand copios fara niciun fel de retineri, acum, de cand este femeie maritata, vedeta TVR si-a mutat "sediul" in salile de fitness. Se pare ca diva a fost iritata de observatiile pe care le facea lumea pe seama rotunjimilor sale si a decis sa revina la dimensiunile de odinioara. Si cum motivatie mai buna decat dragostea nu exista in nicio cura de slabire, prezentatoarea a reusit sa-si contureze intr-un timp record silueta, devenind mai usoara cu 6 kilograme. Potrivit unor surse neoficiale, la inceputul relatiei cu Banica, Andreea luase binisor in greutate, surplusul de kilograme devenind evident chiar si pe micul ecran.

Practica tae-bo

De cand s-a indragostit de cantaret, bruneta a lasat-o mai moale cu restaurantele si a inceput sa frecventeze salile de sport, evidentiindu-se ca o infocata practicanta de tae-bo. Mai mult, ca sa aiba randamentul dorit, vedeta este insotita la sedintele de pregatire de cantaret, care nu o scapa din priviri.
Andreea Marin a fost inca din adolescenta o fire sportiva, practicand multa vreme handbalul, insa in ultimii ani, a avut niste probleme de sanatate care au impiedicat-o sa continue modul de viata atletic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.