Elizabeth Taylor, care din cind in cind a avut probleme cu silueta, reafirma ca nu se va infometa niciodata pentru a semana cu starletele filiforme de la Hollywood. "Visez astfel de talii, dar este imposibil", subliniaza actrita intr-un interviu publicat in numarul din august al revistei "Harper`s Bazaar", care va aparea pe piata incepind cu data de 25 iulie a.c. "Imi place sa maninc bine. Sint prea hedonista. Ador placerile", adauga vedeta. Intrebata daca doreste sa se imbrace pentru barbati, femei sau pentru ea insasi, Liz nu-si ascunde preferinta pentru sexul opus.

"Mai intii pentru barbati. Apoi pentru mine si abia la urma pentru alte femei. Pentru ca nu putem place femeilor. Femeile se critica ingrozitor intre ele. Mai ales daca una este celebra", a marturisit actrita. In virsta astazi de 74 de ani, legendara Liz a fost celebra pentru ochii ei de un rar violet si pentru faptul ca a fost casatorita de opt ori. La intrebarea "Sinteti o romantica incurabila?", Elizabeth recunoaste: "Bineinteles". In timp ce era casatorita cu senatorul John Warner, acesta i-a cerut sa nu se imbrace prea strident in cursul campaniei electorale din 1978, ceea ce nu i-a prea placut, dar s-a conformat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.