Considerata una dintre cele mai frumoase femei de la noi, Simona Patruleasa va avea ocazia sa arbitreze o inedita competitie a frumusetii in platoul Antenei 1.

Secondata de Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei "Secretul Mariei", bruneta de la pupitrul stirilor sportive va face un sondaj printre fotomodele pentru a afla care este cea mai frumoasa vedeta. Orice femeie frumoasa are ca model o alta femeie frumoasa, iar cele 30 de fotomodele invitate in aceasta seara la Antena 1 vor impartasi telespectatorilor care sunt idealurile lor de frumusete raportat la vedetele autohtone.

Andreea Marin versus Mihaela Radulescu

Printre alesele modelelor s-au numarat Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Kity Cepraga, fetele din trupa A.S.I.A., Ramona Badescu si nu numai. In cadrul concursului, Antena 1 va difuza imagini cu toate aceste vedete, din timpul unor emisiuni difuzate de-a lungul timpului de televiziunea din Baneasa.

Cel care se va ocupa indeaproape de cele 30 de fotomodele intervievate va fi nimeni altul decat Ioan Isaiu. Actorul s-a comportat foarte galant, interesandu-se atent de motivatia pe care au gasit-o manechinele cand au dat verdictul idealului de frumusete.
"Femeilor frumoase de la Antena 1" le vor urma alte etape precum "Confruntarile", "Dragostea" si "Farsele" .


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.