Acum, daca tot s-a nimerit sa pierd vreo 15 minute urmarind (din nou!) reality show-ul "No Comment", o sa va rog sa nu-mi pretindeti sa nu va relatez citeva chestii care mi-au atras atentia. La schimb, va promit ca o sa evit de-acum incolo postul B1 TV, ca sa nu recidivez.

Interviu. Monica raspunde la intrebarile unei reporterite umile. O intreaba de Anna Lesko. Mita, pina de curind blinda, musca sanatos din fundul predecesoarei. O face "aroganta" si o ia la misto, cu glume fizice: "Se uita de sus la mine, cit e ea de mica, nu stiu cum reuseste". Hai, mai, Moni, pai normal ca reuseste din moment ce, daca s-ar uita de jos, stralucirea ta i-ar arde retina! Uff…

Tot interviu. Monica zice ca nu s-a simtit flatata de faptul ca Steven Seagal a venit s-o salute la o prezentare: "De ce sa ma simt flatata? Daca venea Dumnezeu… Desi a venit de citeva ori si sint onorata!". Aloo, papusa, exagerezi, cum sa vina Dumnezeu sa-ti stringa mina? Crezi c-ar indrazni fara sa-ti ceara audienta?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.