Paul si Sasha (DJ AlexUnder), membri ai trupei Sensor, au incantat, zilele trecute, elita industriei de profil la Salonul International de Lenjerie de la Paris. Conceptia muzicala si programul original create de cei doi pentru unul dintre standurile romanesti de lenjerie a fost sustinut live, de patru ori pe zi, oferind participantilor cea mai completa experienta din intreaga expozitie.

Contributia celor doi componenti ai trupei Sensor la succesul programului care a promovat lenjeria romaneasca a fost definitorie in contextul in care, anul acesta, regulamentul modificat al Salonului International de Lenjerie de la Paris nu a permis folosirea formatiilor artistice si a instrumentelor muzicale, limitand si volumul sunetului la stand.
Paul si Sasha au raspuns acestor provocari cu un set de 20 de minute, axat pe stilul muzical electro: drum'n'bass, techno si samples originale cu vocea lui Edith Piaf. Sasha a integrat in program vocile de pe viniluri, in timp ce Paul s-a ocupat de keyboard si programari de sunet. Ei au mixat toate acestea in patru reprize zilnice, completand atmosfera standului si coregrafia programului cu entuziasm si creativitate.


Despre autor:

Sursa: Azi.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.