"Zana Surprizelor", Andreea Marin, a pus piciorul in prag, dupa ce si-a oficializat relatia cu Stefan Banica Jr. si i-a cerut acestuia sa clarifice lucrurile cu micutul Radu Stefan!

Acesta este copilul rezultat din povestea de dragoste traita de artist pana in 2005 cu frumoasa Camelia Constantinescu. "Averea" a aflat, in exclusivitate, ca, din mofturile Andreei, Stefan si-a chemat astfel in instanta atat fiul, cat si pe mama acestuia!

Surse apropiate cuplului Marin-Banica ne-au marturisit ca vedeta TVR i-a cerut sotului sa deschida un proces prin care sa obtina "radierea" micutului Radu Stefan de la adresa la care el figureaza in prezent! Aceasta este, de fapt, adresa domiciliului lui Banica Jr., loc pe care-l imparte cu noua sotie, Andreea.

Radu a crescut pana acum fara pensie

Radu Stefan are acum patru ani. Dupa despartirea lui Stefan de Camelia, micutul a fost luat in grija de mama, dar cu domiciliul a continuat sa figureze la tata!
Pana azi, Banica Jr. n-a platit niciun leu pensie de intretinere, insa cunoscutii artistului afirma ca nici nu l-a neglijat: "Chiar daca nu i-a platit pensie oficial, el i-a cumparat de fiecare data cate un cadou!". Despre Andreea insa, apropiatii celor doi au o alta parere: "S-a afisat cu Raducu in public, dar asa e cand nu e mama lui, nu-l simti ca si cum ar ficum ar fi al tau!".

Il va vizita cu program

Banica Jr. a contactat de curand o avocata si a chemat-o la Judecatorie pe Camelia Constantinescu, in calitate de parata. Artistul cere ca Radu sa fie trecut de la adresa tatalui la cea a mamei si, in plus, sa fie incredintat oficial Cameliei, intrucat pana acum nicio instanta nu se pronuntase asupra custodiei baietelului. "Printr-o astfel de cerere, se clarifica situatia minorului si se stabileste si o pensie de intretinere pe care unul dintre parinti va fi obligat sa o achite lunar. Totodata, se va stabili si un program de vizita a minorului", ne-a explicat un specialist in Dreptul familiei. In cazul de fata, Banica Jr. isi asuma practic plata unei pensii periodice si vizitarea baietelului sau cu program.

Sursele noastre ne-au mai declarat ca Banica Jr. a vorbit si cu mama lui Radu Stefan, care l-a asigurat ca nu are nimic impotriva sa-si treaca fiul pe adresa sa si sa-l preia in ingrijire, singura, cu acte-n regula.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.