Actrita din "Titanic", Kate Winslet ( in varsta de 35 de ani), este vedeta cu care cele mai multe britanice ar vrea sa semene la trup, potrivit unui sondaj realizat de o revista pentru femei, informeaza entertainmentwise.com .
Desi mai plinuta decat majoritatea vedetelor feminine de la ora actuala, Kate Winslet a reusit sa se claseze surprinzator in fruntea clasamentului revistei "Closer". Winslet, mama a doi copii, este urmata in top de cantareata Charlotte Church si de actrita Keira Knightley. Cea din urma este atat de slaba, incat a starnit recent discutii ca ar suferi de anorexie. Pe locul patru in topul vedetelor cu trupuri de invidiat se afla prietena fotbalistului Wayne Rooney, Colleen McLoughlin. Pozitia urmatoare este ocupata de actrita Sienna Miller.

La polul opus, al vedetelor pe care britanicele nu le invidiaza pentru felul in care arata, se afla Victoria Beckham, urmata de cantareata Kerry Katona (ex-Atomic Kitten) si de Jordan. Recent, Kate Winslet a intrat si in topul primelor 10 al celor mai frumoase femei ale lumii, realizat de o alta revista britanica, "Eve".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.