Monica Gabor nu stie ce carti sa-i recomande iubitului
De cele mai multe ori cand este in prezenta tinerei Monica Gabor, Irinel Columbeanu pare un batranel tacut si plictisit, care arunca zambete stanjenite catre camera de luat vederi si asteapta ca celebra lui insotitoare sa-i arunce din zbor cate un sarut pe care, oricum, nu doreste sa-l vada nimeni. Sau poate ca este prea complexat de inteligenta Monicai, care nu inceteaza sa ne surprinda cu notele pe care le obtine la Bacalaureat.

In ultima vreme am descoperit ca in spatele dinozaurului adormit se afla o persoana plina de viata, volubila si uneori chiar simpatica. In ultimele emisiuni "No comment" au inceput sa apara personaje noi, diversi prieteni ai lui Columbeanu. Bioterapeutul dornic de publicitate, amici din strainatate si parteneri de afaceri. In prezenta lor, Irinel parca intinereste, i se desclesteaza limba si observam o placere nebuna de comunicare. Cel mai recent exemplu pe care il putem da este chiar ultima vizita pe care "paraterapeutul" a facut-o la resedinta de la Snagov a lui "Urinel". In timpul sedintei de terapie, Irinel il atrage pe "energotipul" nostru intr-o discutie psihologica, puerila ce-i drept, dar in care am putut vedea ca "Urinel" dispune in vocabularul sau de mai mult de doua cuvinte. Poate ca discutia ar fi fost mai interesanta si mai inteligenta, dar se pare ca timpul petrecut in prezenta Monicai i-a cam ramolit vocabularul. Poate si cerintele publicului sunt prea mari, pentru ca unei domnisoare care isi pune o poseta pe cap, pe post de palarie, nu i se poate cere sa infiinteze un cenaclu literar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.