Nu mai este mult pina pe 22 iulie, ziua in care va avea loc ceea ce mass-media a numit deja "nunta secolului" in Romnia.

Este vorba, bineinteles, despre oficializarea, atit legala, cit si religioasa, a mult mediatizatei povesti de dragoste dintre non-conformistul miliardar Irinel Columbeanu si frumoasa sa logodnica, fotomodelul Monica Gabor. in ciuda faptului ca s-a intrat pe ultima suta de metri, mai sint inca destul de multe amanunte de pus la punct. Deocamdata a fost finalizata campania de distribuire, printr-o firma specializata si intr-un mod cu totul original, a invitatiilor. Astfel, desi, in mod cu totul surprinzator, in ultimul timp cunoscutul om de afaceri s-a dovedit mai mult decit secretos cu furnizarea de "bombe" de presa, am putut totusi afla ceea ce se va petrece cu exactitate pe 22 iulie.

La ora 11.00, pe pontonul luxoasei resedinte de pe malul lacului Snagov se va oficializa cununia civila. Apoi, cei 250 de invitati vor fi transportati cu vaporul "Leader" pina la Minastirea Snagov, unde cei doi isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu. Seara, incepind cu ora 21.00, in cadrul feeric al Resedintei Snagov va incepe nunta propriu-zisa. La 21.45 se va declansa un spectaculos joc de artificii, dupa care petrecerea, la care sampania "Don Perignon" si icrele negre vor fi absolut la discretie, va continua pina dimineata. Va fi, cu siguranta, o nunta de vis, dar si una complet caritabila, cei doi proaspeti insuratei hotarind sa doneze "darul" care se va stringe de la invitati sinistratilor inundatiilor din comuna suceveana Arbore.

Sticla cu lebada si-un trandafir alb

Firma angajata pentru organizarea mult-asteptatei "nunti a secolului" a finalizat in acest week-end campania de distribuire a invitatiilor, care, dupa sursele noastre, au fost in numar de aproximativ 150. Dupa cum a relatat unul dintre fericitii posesori ai unei astfel de invitatii, predarea acestora s-a facut intr-un mod neobisnuit de original si elegant totodata. Astfel, fiecare invitat a fost cautat la domiciliu sau la birou de catre un tinar imbracat in costum, care i-a oferit un trandafir alb cu ghimpii protejati de o funda din matase alba si o sticla avind pe capac o lebada alba si pe contur doua floricele in relief. In interiorul sticlei, in loc de "mesajul de salvare", se afla invitatia propriu-zisa, avind pe copertile exterioare poza celor doi sarutindu-se, iar in interior urmatorul text: "Monica Gabor si Irinel Columbeanu au deosebita placere si onoare de a va invita sa va bucurati alaturi de ei in cea mai frumoasa zi: 22 iulie 2006. Cununia civila se va oficia, pe pontonul resedintei lor, de pe malul lacului Snagov, incepind cu orele 11.00. Vaporul `Leader` va fi cel care va conduce ulterior distinsii invitati catre Minastirea Snagov, unde se va celebra cununia religioasa. Receptia sarbatoririi evenimentului va debuta printr-un `Welcome drink` la orele 21.00, urmat de un spectacol de artificii, la orele 21.45, toate acestea desfasurindu-se in cadrul feeric al Resedintei Snagov. Va asteptam cu drag! Evening dress for ladies & Tuxedo (smoking jacket) for gentlemen".

Francezii si fracul

Dupa cum se poate lesne observa, in invitatie este trecuta, in limba engleza, asa cum o cer uzantele diplomatice, si referirea despre tinuta de seara obligatorie. Insa daca in ceea ce le priveste pe doamne lucrurile au fost cit se poate de clare, unii invitati au avut niscai nedumeriri despre ce inseamna cu exactitate "Tuxedo" si, din cite am reusit sa aflam, si-au facut curaj si au sunat la organizatori pentru lamuriri suplimentare. Este si cazul a doi invitati francezi, care chiar au ajuns sa faca pariu intre ei, unul sustinind ca este vorba despre frac iar celalalt despre smoking. In cele din urma controversa a incetat cind s-a facut precizarea suplimentara ca invitatii sint bine-veniti si in frac, si in smoching sau intr-un costum de culoare inchisa, cu camasa si cravata. Indiferent de tinuta eleganta pentru care vor opta, acestia se vor putea infrupta in voie dintr-un meniu rafinat, icrele negre, dar si sampania "Don Perignon" fiind pur si simplu la discretie.

Darul, strins intr-un cufar plin cu flori albe

Probabil ca una dintre principalele dileme ale invitatilor, in afara de cea a tinutei, era ce dar puteau sa-i faca unui om atit de potent financiar ca Irinel Columbeanu. Ce sa-i duci, obiecte electrocasnice si vaze ca la cununiile civile, sau traditionalul plic cu bani? Citiva invitati mai curajosi au cerut lamuriri suplimentare si astfel au aflat, si odata cu ei si noi, ca nunta va fi una caritabila. Multimiliardarul din Snagov va accepta, se pare, orice "dar" financiar, numai ca acesta nu ii va fi dat lui in plic, ci depus intr-un fel de cufar imbracat in flori albe. Suma obtinuta va fi donata in scopuri caritabile, cel mai probabil sinistratilor din comuna suceveana Arbore.

Iar cum lista invitatilor "geme" de "grei" ai afacerilor nationale si internationale, nefericitii loviti de blestemul inundatiilor vor avea probabil o sansa in plus sa-si refaca viata, in urma acestui gest deosebit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.